загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд можуть через суд примусити збільшити грошову допомогу учасникам бойових дій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відповідний позов надійшов до ОАСК.

Окружний адміністративний суд міста Києва (ОАСК) отримав позов до Кабінету міністрів, який містить вимогу збільшити розмір допомоги грошову допомогу учасникам бойових дій до 8190 грн. Про це повідомляється на сайті Суду у середу.

«Позивач просить суд визнати протиправною постанову уряду від 19 лютого 2020 року №112… якою було встановлено виплату учасникам бойових дій у  розмірі 1 390 грн. Серед інших вимог позову – зобов’язати Кабінет міністрів збільшити розмір вказаної допомоги до 8190 грн», – зазначається у повідомленні.

Читайте такожНова соцвиплата для українців. Який "гарантований мінімальний дохід" можуть запровадити в уряді

Згідно з повідомленням, наразі судом вирішується питання про відкриття провадження в адміністративній справі за цим позовом.

У повідомленні нагадується, що у провадженні ОАСК вже перебуває справа щодо оскарження цієї постанови уряду в частині, що стосується виплати інвалідам війни I групи в розмірі 4120 грн.

Як повідомлялося, у червні Мінсоцполітики просило з держбюджету додаткові 15,2 млрд грн через брак коштів на виплату пенсій.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин