загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для приймання хворих на COVID-19 в Україні розгортають лікарні другої хвилі – Шмигаль

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Завантаженість лікарень у країні зросла, заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Через зростання чисельності хворих на COVID-19 в Україні починають розгортати лікарні другої хвилі, про це в Telegram  заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Завантаженість лікарень значно збільшилася. Це означає, що ми ввійшли в серйозну хвилю захворюваності. Українські медики та епідеміологи кажуть нам про одну головну причину: люди перестають дотримуватися обмежень, а місцева влада не наважується ці обмеження посилювати. Як наслідок, ми бачимо значне зростання захворюваності у відповідних областях", – зазначив прем'єр-міністр.

За його словами, в інших країнах, де діє режим адаптивного карантину, під час послаблення обмежувальних заходів і дотримання карантинних правил кількість хворих не зростає, а тримається на помірному рівні.

Читайте ткожГолова ВООЗ заявив про початок "нової та небезпечної фази" пандемії коронавірусу

"Якщо ми хочемо вберегти економіку та не закривати країну на жорсткий карантин, єдиний шлях – разом дотримуватися обмежень, що запропоновані в адаптивній моделі. Це маски, дезінфекція та соціальна дистанція. Прошу всіх бути сумлінними та з відповідальністю ставитися до простих правил", – підкреслив Шмигаль.

Через погіршення епідемічної ситуації міністр охорони здоров'я Максим Степанов 24 червня анонсував відкриття лікарень другої хвилі.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин