загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У МОЗ допускають закриття українських курортів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У деяких областях зросла кількість зайнятих пацієнтами з COVID-19 лікарняних ліжок.

Кабінет міністрів України може ввести додаткові обмеження щодо курортів. Зокрема, в Одесі. 

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов не виключив посилення карантинних обмежень, аж до закриття курортів, де масово ігнорують масковий режим та соціальне дистанціювання. 

За словами очільника МОЗ, ліжковий фонд на Закарпатті заповнено на 71%, лікарні у Волинській області заповнені на 56%. Близькі до критичного показника у 50% медустанови у Рівненській, Вінницькій, Львівській областях та Києві.

Читайте такожДля приймання хворих на COVID-19 в Україні розгортають лікарні другої хвилі – Шмигаль

Крім того, Степанов вкотре наголосив на важливості дотримання соціальної дистанції, носінні масок і рукавичок, дезінфекції рук. За його словами, захворюваність на коронавірус спаде, щойно українці будуть виконувати поради МОЗ. Відповідно, після цього можна буде говорити про завершення карантину.

«Але я хочу ще раз нагадати, якщо не користуються нашими рекомендаціями, які ми даємо, ми не в змозі тоді зупинити Covid-19. І тому ми не виключаємо, що можемо вводити додаткові обмежувальні заходи, щоб подолати коронавірус», – додав Степанов. 

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин