загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Середня пенсія в Україні зросла до 3400 грн, - Мінсоцполітики

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ще до липневого підвищення.

Щось середнє - це коли у когось є гривня, а у когось - тисяча гривень. У середньому, в кожного з цих людей - по 500 грн і 50 коп.

Про зростання середнього розміру пенсії до 3,4 тис. гривень заявила міністерка соцполітики Марина Лазебна. 

За наслідками всіх цих програм середній розмір пенсій в країні вже зріс до 3 тисяч 400 грн, – зазначила під час одного з нещодавніх брифінгів очільниця Мінсоцполітики.

Читайте такожВ Україні провели перерахунок пенсій: на скільки зростуть виплати (таблиця)

Також Лазебна розповіла, що понад 10,5 млн пенсіонерів та одержувачів соціальних допомог, розмір пенсій і виплат яким не перевищував 5000 грн, отримали по одній тисячі гривень одноразової грошової допомоги.

Також у травні провели індексацію пенсій для понад 8 млн пенсіонерів. Середній розмір підвищення склав 260 грн, зазначила очільниця Міністерства соціальної політики.

Нагадаємо, у липні в Україні має відбутися чергове підвищення пенсій,змінюються і тарифи на газ, розмір прожиткового мінімуму, аліментів та податкової ставки.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин