загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Таємниця довголіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Команда дослідників з іспанського Національного онкологічного наукового центру (CNIO) на чолі з директором Марією Бласко продемонструвала на прикладі піддослідних ссавців, що довговічність визначається на молекулярному рівні за довжиною теломер. 

Теломера – це ділянка ДНК, що складається із великого числа повторів, розташована на кінці лінійної хромосоми.

Наукова праця, опублікована в інтернет-виданні журналу “Cell Reports”, відкриває двері для подальшого вивчення цих клітинних компонентів для розрахунку швидкості, з якою клітини старіють, і визначення таким чином тривалості життя конкретного організму.

Яка довжина теломер у цього чоловіка – Робера Маршана? Достатня, аби у 100 років бити всі рекорди.

Маршан, який важить 51 кілограм і замолоду захоплювався боксом, подолав 300 кіл центрального велотреку у французькому місті Ліоні, за 4 години 17 хвилин і 27 секунд – абсолютний рекорд для людини його віку, на думку чиновників з відповідного відомства.

Його незвичайна життєва сила викликала зацікавлення фахівців з державного науково-дослідного інституту, які обстежують Маршана що три місяці, намагаючись зрозуміти таємницю його довголіття та гарного самопочуття.

До списку новин