загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сторічні американки фізично й емоційно активні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сторічні американці настільки ж фізично й емоційно активні, як народжене після Другої світової війни в США покоління " бебі-бумерів", - вони опановують інтернет, люблять компанію й майже щодня знаходять привід для сміху.

Це, як передає РІА Новини, стверджують автори доповіді 100@100, підготовленого медичною організацією UnitedHealthcare.

Організація провела опитування серед 100 довгожителів, що досягли столітнього рубежу: сьогодні в США таких налічується 72 тисячі, - а також серед 300 людей предпенсійного віку.

Опитування показало, що 45% американських старійшин назвали своїм улюбленим дозвіллям щоденну пішу прогулянку, 40% роблять щоденну гімнастику, 11% займаються йогою або іншими східними практиками, 8% регулярно їздять на велосипеді.

Американські сторічні продовжують надихати своїх нащадків - 5% з опитаних продовжують бігати, 2% - займаються такими активними видами спорту, як бейсбол, баскетбол, футбол і теніс. Вони в рівному вітсотковому співвідношенні з поколінням 60-річних люблять спілкуватися із друзями, бувати на людях, цінують жарт і люблять посміятися. Так, 80% американських довгожителів запевняють, що майже щодня чомусь радіють.

"Фізична активність і живе емоційне спілкування (не через соціальні мережі) - ключ до активного довголіття", - підсумовують автори дослідження 100@100, проведеного в сьомий раз.

Старість зовсім не стала перешкодою для сторічних американців, що бажають залучитися до технічного прогресу.

Чверть із них користується інтернетом (за минулий рік відсоток тих, хто опанував комп'ютерну грамотність подвоїлася), майже кожний десятий дивиться відео в YouTube, 12% користуються iPоd або іншими цифровими аудіо-пристроєм.

До списку новин