загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Правильне харчування - гарна зовнішність.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більшу частину калорій ми одержуємо, вживаючи солодощі, хліб, круп'яні вироби і жир. Початківцям повніти потрібно відмовитися від вживання цукру, солодощів. Цукор корисний, але тільки в помірних кількостях. Денне його споживання з урахуванням того, що він міститься у всіх продуктах, не повинно перевищувати 70-80 г на день. Багато любителів солодощів виправдовують свою схильність досить примітивним аргументом: якщо хочеться це з'їсти, значить, це корисно для організму. Проте надлишкова маса тіла спростовує це твердження. Якщо ви не можете обійтися без солодкого, то краще вживати продукти, що містять разом з цукром і інші корисні фактори харчування, наприклад, мед, варення. Мед містить вітаміни групи В, аскорбінову кислоту, мікроелементи. Особливо корисно варення з чорної смородини. Краса шкірних покривів залежить від правильного жировиділення і сприятливого складу шкірного жиру. Ароматичні олії для шкіри застосовували ще багато століть тому в Єгипті, Греції, Римі та інших країнах. До складу ароматичних масел і кращих кремів входять незамінні поліненасичені жирні кислоти. Вони містяться в рослинних оліях. Особливо багато їх у соняшниковій, кукурудзяній та соєвому маслі. Щоденне споживання з їжею 1 ст. л. рослинного масла - одне з непорушних правил раціонального харчування. Велике значення в харчуванні має дотримання правильних співвідношень між білками і вітамінами. Хронічна недостатність білка в харчовому раціоні швидко призводить до появи ранніх ознак в'янення: шкіра втрачає свою пружність, стає сухою і в'ялою, утворюються передчасні зморшки, з'являється млявість. Згубна недостатність білка і для волосся.

Вони побудовані з важкорозчинних білків - кератинів. При недостатньому надходженні білка в організм волосся погано ростуть, рідшають. Потреба в білку індивідуальна, але, приміром, для молодих жінок з ідеальною масою тіла близько 60 кг вона складає 70-80 г на день, кілька збільшуючись при фізичних навантаженнях. Прекрасні джерела повноцінного білка - багато продуктів тваринного походження: молоко, сир, сир, яйця, м'ясо, риба. Міститься білок і в рослинних продуктах, але харчові якості його нижче. Великий вплив як на здоров'я, так і на зовнішній вигляд роблять вітаміни. Недолік їх позначається на стані шкірних покривів, волосся, очей. Особливе значення мають антідерматінние вітаміни (РР, В6, біотин), що попереджають розвиток запалення шкіри. В кінці зими і навесні рекомендується щодня або через день приймати по одній таблетці препарату Ундевіт або Гексавіт. Для тих, хто прагне зберегти фігуру й гарний зовнішній вигляд, рекомендується 3-5-разове харчування невеликими порціями. Між прийомами їжі можна випити склянку знежиреного молока або кислого молока. Американські фахівці багато уваги приділяють так званим косметичним дієт.Косметична дієта для сяючої шкіри Сніданок. 100 г фруктового соку або свіжих ягід, 1 яйце або сир, скибочка нежирної шинки з шматочком підсмаженого хліба (50 г). Чашка чаю або кави. Краще кави з молоком. Другий сніданок. Салат. Сир чи яйце. Один шматочок хліба і невелика кількість свіжих або консервованих фруктів. Склянка чаю або кислого молока. Обід. Салат з рослинним маслом. Одне м'ясне блюдо. Фрукти або блюдо з них.Перед сном. Стакан теплого молока. 

До списку новин