загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як жити довго і при цьому зберегти здоров'я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Напевно, не знайдеться жодної людини, там більше ні однієї жінки, яка не хотіла б жити довго і при цьому не старіти. Еліксир вічної молодості, на жаль, поки не винайшли. Але шанси зберегти молодість і сили до похилого віку є майже у всіх.  Звичайно, чимало залежить і від спадковості. Так, вчені стверджують, що якщо бабусі й дідусі прожили більше 80-85 років, шанс на довголіття різко зростає. Має значення і здоров'я батьків, а так само дядечок і тіточок. 

Але, якщо мислити логічно, то отримавши від природи гарне здоров'я і сліпучу красу, можна розтринькати їх точно так само, як деякі шалапути розтратив мільйонні статки своїх предків . Тим паче, що здоров'я і краса, хоч і купуються тепер за гроші, але вже не є справжніми ...

Зате можна отримати і не дуже який здоров'я, але почати свідомо його примножувати і, врешті-решт, прожити довго і щасливо. У світі багато таких прикладів, наприклад, Поль Брегг.

Що ж ми можемо зробити для досягнення поставленої мети?  Багато чого залежить від екології. На жаль, ми не можемо кинути мегаполіси і всі разом втекти жити в село. Цього й не потрібно. Досить просто проводити на природі вихідні та відпустку. Якщо є можливість, можна з весни до осені жити на дачі. Благотворно позначається навіть домашнє квітникарство. Варто частіше провітрювати свою міську квартиру і більше ходити пішки. Наприклад, прогулятися в сквері чи парку в обідню перерву.

Без фізичних вправ, хоча б мінімального комплексу, так само довго не прожити. Гіподинамія помітно укорочує життя, не дарма древні греки стверджували, що «Рух - це життя». Заняття фітнесом 3 рази на тиждень по 40-50 хвилин додають за твердженням фахівців 4-5 років активного життя.

Тим, хто хоче жити довго, потрібно вийти щасливо заміж, одружитися, завести кота чи собаку ... Гармонія у подружніх відносинах, ласкаві слова, дотику, впевненість в тому, що є людина, яка зрозуміє, підтримає і порадіє разом з вами, помітно омолоджує організм. Близьке до цього і вплив спілкування з тваринами. Будь-якій людині корисно піклуватися про інше істоту і відчувати флюїди його прихильності, подяки і любові.

Все це разом додає 8-10 років життя.

Хороший сон тривалістю 7-8 годин теж благотворно впливає на довголіття, у той час як безсоння може відняти 2-3 роки життя. 

Хоч і кажуть, що «бідність не порок», безгрошів'я і злидні не кращим способом відображаються на тривалості життя. Якщо все-таки грошей мало, то психологи радять не нервувати з цього приводу. Просто подумати, де можна підробити або як скоротити витрати. Багато мудреці були абсолютно жебраками, але вони жили у злагоді з самим собою.

Подовжують життя освіта і самоосвіта, читання хороших книг, розгадування кросвордів, дружні посиденьки, бесіди за чашкою чаю. Навіть у похилому віці люди виглядають моложаво, якщо у них є друзі і вони часто підтримують спілкування.

А ось сидіння, а тим більше лежання перед екраном телевізора скорочує життя значно, від 4 до 6 років.

Природно, що скорочують життя міцний алкоголь, куріння, ожиріння.

Вино і шоколад у помірних дозах корисні.

Чай визнаний вченими благотворно чинним напоєм, особливо зелений. Навколо кави до сих пір ведуться суперечки.

Омолоджує організм гарний настрій, налаштованість на позитив, в той час як смуток, заздрість, озлобленість не тільки скорочують життя, але ще і великими порціями крадуть жіночу красу, додаючи передчасні зморшки і роблячи шкіру млявою. Чи не конфліктує з навколишнім світом людина живе на 8-10 років довше.

Довше живуть жінки, які освоюють нові технології, що користуються всіма сучасними досягненнями прогресу.

Дами, приділяють час собі коханій, догляду за собою, зберігають молодість на 10-12 років довше, ніж махнувші на себе рукою ровесниці.

І, напевно, ніщо так не молодить жінку, як щира усмішка, коли одночасно сяють очі і посміхаються губи. Навіть промінчики зморшок, які утворюються при цьому, нагадують не що інше, як вічно прекрасне і бажане, незважаючи на всі плями на ньому, Сонце.

І ніщо не заважає будь-якій з нас бути сонцем і світити для себе і для всіх оточуючих нас людей. Детальніше »

До списку новин