загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Їжте на 40 відсотків менше, Live 20 років довше

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Харчування на 40 відсотків менше їжі може продовжити своє життя на 20 років, за даними дослідників.

Група вчених з Інституту здоров'я старіння в Університетському коледжі Лондона розвивається лікування вони сподіваються, буде боротися з «хворобою» старіння, вивчаючи плодових мушок, які поділяють майже 60 відсотків людських генів і вік в дорозі, який дивно схожий для людини.

Йди за нами 

Дослідники буде концентруватися на тому, як генетика і спосіб життя, зокрема, дієти, може бути змінений на повільний процес старіння і доповнень років, і, можливо, навіть десятиліття, щоб життя людини.

"Ми працюємо на дріжджах черв'яків і мух, і ми намагаємося, щоб виявити які-небудь генетичні або екологічні маніпуляції, що розширює їх здорового життя," Метью Пайпер, один з дослідників з команди, яка працює в інституті, сказав в університеті подкаст про 2012 Royal Society Літня виставка науки"І справа, звичайно, що ми не хочемо, щоб дізнатися, як поширюються на тривалість життя, насправді, дріжджі черв'яків і мух. Ми хочемо зрозуміти, як розширити здорового життя людей".

"Це дійсно відрізняє досліджень ми робимо з будь-яких інших типів біомедичних досліджень, як дослідження раку, або артрит або цукровий діабет досліджень. Ми вважаємо, що ці речі насправді симптоми одну спільну справу, і це саме по собі старіння. Таким чином, якщо ми можемо розглядати старіння, ми може насправді лікувати всі хвороби старіння одночасно ", сказала Пайпер.

Дослідники вважають, що якщо вони виявляють, гени, що беруть участь зі старінням, вони зможуть затримки старіння і продовжити тривалість життя здорової людини.

Пайпер і його команда використовували модифікований дієти та медикаментозного лікування продовжити здорову тривалість життя мух і мишей, а вони кажуть, що результати показують, що таке лікування може також принести користь людям.

Тим не менш, Пайпер у своїй команді виявив, що відключення 40 відсотків від прийому їжі щури успішно розширила своє життя на 30 відсотків більше, що складає близько 20 років людського життя, відповідно до Independent.

"Це показано на всі види організмів, навіть лабрадори," сказав Пайпер, британська газета.

Дослідники також успішно продовжили здорового життя у мух, розглядаючи їх з наркотиками і зміни їх дієти.

"Якщо ми виявимо, гени, що беруть участь зі старінням, ми повинні бути в змозі затримати старіння саме по собі. Це те, що ми знайшли", сказав він.

Він додав, що його команда знайшла спосіб успішно продовжити життя організмів мутації одного гена, і зменшити наслідки мутації, яка може призвести до хвороби Альцгеймера

Тим не менш, дослідження складає лише близько десяти років, і це "все теоретичні на даний момент," сказала Пайпер. "Існує немає строках, коли воно може бути використано для людей».

Пайпер дослідження буде показано в 2012 році Королівське товариство Літній науки виставка , яка проходить з 3 липня по 8 липня в Лондоні.

До списку новин