загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найстарший чоловік на Землі поділився секретом довголіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Головний довгожитель Землі японець Дзіроемон Кімура двічі увійшов до Книги рекордів Гіннеса: як найстарший чоловік у світі і одночасно - як самий літній чоловік з нині живих.

 40 років чоловік працював на пошті. Японському довгожителю – 115 років, - пишуть Вести.ru. Рекордсмен народився в 1897 році, він був свідком трьох століть, на його очах сталося поява автомобілів, телебачення, а відносно недавно - Інтернету. Кімура пережив правління шести британських монархів, п'яти імператорів Японії, двадцяти президентів США, а також російську революцію і падіння комуністичного режиму. Чоловік 40 років пропрацював на пошті, а після виходу на пенсію до 90 років займався фермерством. Найстаріший чоловік в світі є батьком сімох дітей (двоє з яких, на жаль, вже померли), дідусем 14 онуків, 25 правнуків і 13 праправнуків. Секрет свого довголіття Дзіроемон Кімура пояснює напрочуд просто: "Потрібно всього лише їсти в міру. Якою б смачною не була їжа, не варто піддаватися всім виникаючим у вас на шляху спокусам". Попередній рекордсмен в галузі довголіття серед чоловіків помер 14 років тому у віці 115 років і 252 днів. Ним був датчанин Крістіан Мортенсен.

До списку новин