загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Держліків заборонила продаж і застосування двох відомих протизастудних засобів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Державна служба з лікарських засобів тимчасово заборонила реалізацію й застосування лікарського засобу «Диклоран плюс» — гелю для зовнішнього застосування по 30 г у тубах серії PDB0037 виробництва компанії Unique Pharmaceutical Laboratories (Індія), «Септолете зі смаком черешні» — пастилок по 1,2 мг №18 у блістерах серії L64843 виробництва компанії Krka, d.d., Novo Mesto (Словенія) та «Колдрекс Хотрем мед і лимон» — порошку для орального розчину по 5 г у пакетиках №10 серії 1009 виробництва компанії SmithKline Beecham S.A. (Іспанія). Про це йдеться в розпорядженнях Держліків від 15 січня. За повідомленням, усі рішення прийнято на підставі інформації про невідтворюваність методик, передбачених аналітичною нормативною документацією до реєстраційного посвідчення. Суб’єктам господарювання, що здійснюють реалізацію (торгівлю), зберігання й застосування лікарських засобів, необхідно невідкладно після отримання цього розпорядження перевірити наявність вищевказаних лікарських препаратів, а у разі виявлення вжити заходів із вилучення з обороту шляхом поміщення на карантин.

Нагадаємо, «Диклоран плюс» показаний до застосування при ревматоїдному артриті, остеоартрозі, болю у спині, шиї, мязах, при радикуліті й інших захворюваннях; «Колдрекс Хотрем мед і лимон» — для симптоматичної терапії ГРВІ та грипу, що супроводжуються гіпертермією, головним болем, ознобом, закладеністю носа, болем у горлі при ковтанні, болем у пазухах носа (при синуситах), болем у суглобах і мязах, та пастилки «Септолете» рекомендовані для місцевого лікування легких інфекційно-запальних захворювань ротової порожнини й горла, за наявності симптомів застуди й грипу, при запаленнях ясен і слизової оболонки ротової порожнини.

До списку новин