загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Всесвітній день боротьби з раком відзначають сьогодні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні відзначають щорічний Всесвітній день боротьби з раком. Ця акція покликана привернути увагу до виявлення, лікування та профілактики хвороби, яка є однією з головних причин смертності у світі. 

За даними фахівців, щороку понад півтора мільйона життів можна було б урятувати, якщо вжити необхідних заходів для боротьби з цією недугою. Експерти твердять, що кожна людина може збільшити свої шанси уникнути раку, якщо не куритиме, не матиме надмірної ваги і щодня робитиме хоча б кілька фізичних вправ, їстиме більше фруктів і овочів, вживатиме алкоголь лише в помірних кількостях і уникатиме надмірного перебування на сонці.

Всесвітня організація охорони здоров'я називає рак причиною близько 13% смертей у світі. За останніми доступними даними, які припадають на 2008 рік, від раку померли 7,6 мільйона людей. Більшість цих випадків можна було б попередити у разі вчасного діагностування або профілактики.

До списку новин