загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ООН розпочинає в Україні кампанію за здоровий спосіб життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

5 березня Представництво ООН в Україні оголосить про початок національної інформаційної кампанії, яка спрямована на популяризацію здорового способу життя серед українців.

Про це УНІАН повідомили у Представництві Організації Об’єднаних Націй в Україні.

Інформаційна кампанія під назвою «У твоєму житті є люди, заради яких варто жити» проходитиме по всій території України протягом 2013 року. Впродовж цього періоду заплановано розкрити шість тем, пов`язаних зі здоров`ям, а саме: здорове старіння, здорова планета і навколишнє середовище, репродуктивне здоров`я, раннє тестування на ВІЛ, вакцинація, корисність споживання фруктів і овочів тощо.

Представництво ООН проведе з цього приводу прес-конференцію, на яку запрошено: Виконуючу обовязки Координатора системи ООН в Україні, голову Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Юкіе Мокуо, Представника Фонду Народонаселення ООН в Україні Нузхат Ехсан, голову Бюро Всесвітньої Організації Охорони здоровя в Україні Доріт Ніцан Калускі, представників Міністерства охорони здоровя України та партнерів кампанії.

До списку новин