загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Беззубим хмельницьким пенсіонерам можуть безкоштовно вставити імпланти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про дідусів і бабусь, які не мають зубів й грошей, аби вставити їх, подбає Міжнародний Альянс Імплантологів в рамках проекту «Якість життя для наших батьків».

Для того, щоб взяти участь у проекті Альянсу «Якість життя для наших батьків», необхідно відповідати наступним критеріям:

1) бути старше 65 років

2) мати повністю беззубу нижню щелепу (або обидві щелепи)

3) не мати реальної можливості оплатити таку послугу

4) не мати протипоказань для хірургічного втручання за станом здоров'я

5) мати панорамну рентгенографію

Міжнародний Альянс Імплантологів в рамках проекту «Якість життя для наших батьків» почав попередню реєстрацію повністю беззубих людей похилого віку для проходження безкоштовної операції з імплантації зубів.

Також відкрита реєстрація для стоматологів, які бажають взяти участь у проекті. Реєстрація триває постійно, повідомляє прес-служба Міжнародного Альянсу Імплантологів.

Все, що Вам потрібно зробити - це відправити наступну інформацію на електронну адресу (iia.alliance @ gmail.com):

1) ПІБ

2) вік, дата народження

3) країна, місто проживання

4) контактний телефон, електронна адреса

5) панорамна рентгенографія

6) фотографія особи із закритим ротом / з посмішкою

7) відправити історію Вашого життя. Розкажіть про те, чому Ви хочете стати учасником нашого проекту (ліміт - 500 символів)

8) бути готовим підписати угоду про використання публічних даних

Ваша заявка на участь в повному обсязі буде опублікована на сайті Міжнародного Альянсу Імплантологів. Лікарі-учасники проекту з 20 країн світу та більшості регіонів України протягом 3 місяців (березень-травень) самі оберуть собі пацієнта.

Альянс не гарантує, що кожен заявник буде відібрано для участі у проекті. Це пов'язано з тим, що в проекті передбачений самостійний вибір пацієнтів лікарями-учасниками проекту.

Ідея проекту «Якість життя для наших батьків» полягає в тому, що раз на рік, в останню п'ятницю травня, стоматолог за свій рахунок, використовуючи новітні технології, на своєму робочому місці проводить зубну імплантацію одному соціально-незахищеного повністю беззубих літній людині. Згідно з правилами проекту, лікар самостійно вибирає пацієнта для операції на сайті Міжнародного Альянсу Імплантологів.

- У цьому році проект пройде в четвертий раз майже у всіх регіонах України. Ми очікуємо, що лікарі з усього світу приєднаються до проекту. Ми дуже сподіваємося, що все більше українських стоматологів підтримають цей суспільно-важливий проект у цьому році, і разом ми зможемо повернути якість життя більшій кількості людей, які страждають і потребують дорогої допомоги, яку не можуть оплатити, - підкреслив Ярослав Заблоцький, ініціатор проекту «Якість життя для наших батьків», президент Міжнародного Альянсу Імплантологів.

ДовідкаПроект з безкоштовної зубної імплантації для повністю беззубих людей похилого віку «Якість життя для наших батьків» був ініційований в Україні в 2010 році. За попередні три роки в рамках проекту встановлено близько 2000 зубних імплантатів майже 500 літнім людям в Україні і більш ніж в 20 країнах світу.

До списку новин