загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Знайдено особливу користь від мармеладу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені з Університету Стокгольма стверджують: мармелад, фруктові желе, варення з ягід і фруктів незамінні для здоров'я, так як міститься в них пектин виводить з організму шкідливі речовини.

Пектин -- це вуглевод рослинного походження, що має незвичайну хімічну структуру, яка дозволяє пов'язувати всі важкі метали.

У пектину дуже високі поглинаючі властивості, сильніші, ніж у активованого вугілля, кристалічної целюлози і інших схожих речовин. Тому пектин виводить з організму важкі солі, свинець і різні шкідливі речовини.

Фруктові желе і мармелад, як повідомляє The Epoch Times, не можуть допомогти вирішити всіх проблем організму, але, на думку багатьох фахівців, щоденне вживання цих солодощів допоможе знизити ризик неприємних ускладнень.

До списку новин