загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Реальний вік сучасної людини треба вираховувати, додаючи 15 років - медики

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сучасне покоління дорослих має нижчі показники здоров'я, ніж попередні покоління. Реальний вік людини треба вираховувати, додаючи 15 років - така різниця в показниках із батьками, дідусями і бабусями.

Про це пише News.ru із посиланням на The Daily Mail.

Високий тиск, діабет, ожиріння зустрічаються зараз набагато частіше, доводить 25-тирічне дослідження 6000 осіб 20, 30, 40, 50 років. Виявилось, молоде покоління демонструвало погані показники метаболічного здоров'я.

Чоловіки 30 років на 20% частіше мали зайву вагу в порівнянні з попередніми поколіннями. А жінки "за 20" вдвічі частіше страждали від ожиріння, ніж жінки цього ж віку, але які жили 10 років тому. Поширеність ожиріння в групі 40-річних чоловіків і жінок можна порівняти з рівнем 55-річних.

На думку фахівців, зараз у розвинених країнах збільшується число людей із хворобами, пов'язаними з ожирінням. Раніше ж основну проблему складали захворювання, викликані палінням (наприклад, рак легенів).

До списку новин