загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Запорізькі ветерани отримають півмільйона гривень на зубопротезування

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Запорізькій області активно зайнялися благоустроєм меморіалів та поховань воїнів Великої Вітчизняної війни, підготовкою до проведення урочистостей безпосередньо в День Перемоги, проведенню низки культурологічних, просвітницьких та патріотично-виховних заходів.

«Треба продовжити минулорічну акцію «підвезіть ветерана». Хто б ти не був - таксист, просто водій, зупинись, коли побачиш ветерана, запропонуй йому доїхати, куди необхідно. Я вже не кажу про міські автобуси або маршрутки», - зазначив губернатор Запорізької області Олександр Пеклушенко.

Також губернатор запропонував владі Запоріжжя орендувати для ветеранів відкриті автомобілі, в яких ветерани могли б проїхатися проспектом під час Параду поколінь.

У минулому році з ініціативи голови облдержадміністрації введена практика додаткової виплати грошової допомоги запорізьким ветеранам - учасникам бойових дій до Дня Перемоги. У цьому році таку допомогу - по 500 гривень - до 9 травня одержать 1,2 тисячі ветеранів.

У 2013 році також буде збільшено фінансування програми по пільговому зубопротезування ветеранів і дітей війни. За даними ветеранських організацій, це гостра проблема, за рішенням якої звертаються до них люди похилого віку. За ініціативою Пеклушенко на реалізацію програми пільгового зубопротезування для ветеранів і дітей війни додатково в бюджеті області буде виділено 500 тисяч гривень. Це питання буде оперативно винесено на розгляд позачергової сесії обласної ради.

До списку новин