загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кіно — альтернатива загальному наркозу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Місцеве знеболювання і хороший фільм можуть стати альтернативою загальної анестезії під час проведення операції. Про це свідчить досвід лікарів з міської лікарні Пітерборо (Англія).

В експерименті брали участь літні пацієнти, які потребували певних ортопедичних процедурах. Замість того, щоб використовувати загальний наркоз (на який пацієнти раніше погано реагували) анестезіологи провели втручання, використавши місцеву анестезію. А в цей час пацієнти дивилися свої улюблені фільми або телевізійні програми. Експеримент показав, що перегляд улюбленого відео допомагає пацієнтам відволіктися від неприємних думок і відчуттів. До речі, найпопулярнішим серед літніх пацієнток виявився фільм «Брудні танці».

До списку новин