загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Какао визнали кращим напоєм для відновлення після занять спортом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Американські вчені з'ясували, що холодне какао відновлює м'язи після фізичних вправ швидше, ніж спеціальні напої, призначені для спортсменів.

Учені провели чотири дослідження, в ході яких вони порівнювали швидкість відновлення  м'язів після тривалих фізичних навантажень при вживанні різних напоїв. Оцінивши отримані дані, дослідники з'ясували, що після вживання какао м'язи спортсменів відновлювалися найшвидше. 

За словами авторів дослідження, какао містить необхідну для відновлення мязів кількість білків, а також вуглеводи, які заповнюють енергетичний запас м'язової тканини. Крім того, вживання молока дозволяє заповнити запас води і різних іонів (калію, кальцію і магнію), які виділяються потовими залозами при фізичних навантаженнях. 

Раніше австралійські вчені з'ясували, що вживання солодкої кави також сприяє відновленню м'язів. Кофеїн допомагає м'язам засвоювати глюкозу і значно збільшує швидкість відновлення запасів глікогену в м'язах після тяжких фізичних навантажень. Крім того, результати інших досліджень також свідчать про користь молока для спортсменів.

До списку новин