загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Продовжити життя і запобігти хворобам серця допоможе риб'ячий жир

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жирна риба і морепродукти корисні для серця, оскільки містять жирні кислоти омега-3. Вони здатні знизити ризик смерті від хвороб серця на 35%. При цьому вірогідність передчасної смерті зменшується на 27%, а тривалість життя збільшується в середньому на 2 роки і 10 тижнів.

Такі висновки зробили у Гарвардській школі суспільного здоров'я, пише womendaily.net.

Про позитивні властивості риби відомо давно, але це перше дослідження, присвячене її дії на літніх людей і тривалість їх життя. 

Цікаво, що найбільший стрибок в показниках омега-3 відбувався, коли людина, що ніколи не їла рибу, раптом починала її є по двічі в тиждень. А ось поступове збільшення споживання не давало таких значних змін.

Згідно із визнаними у США нормами, здорові люди повинні щодня споживати по 500 міліграм омега-3 з риб'ячим жиром. Якщо є проблема з серцем, то норма підвищується до 800-1000 міліграм. Найправильніший вибір - скумбрія, тунець, оселедець.

До списку новин