загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як впливає колір їжі на хворих?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1. Продукти білого кольору - молоко і молочні продукти, рис, часник, білокачанна капуста - заспокоюють, знімають дратівливість і виводять через нирки токсичні речовини.

2. Зелені продукти (броколі, листові салати, зелений горошок, зелений перець) позитивно впливають на мозкову діяльність, знімають нервову напругу. Хлорофіл, який виробляється в зелених рослинах під впливом сонячної енергії, стимулює утворення корисних червоних кров'яних клітин і активізує імунну систему.

3. Продукти жовтого кольору (лимони, ананаси, банани, кукурудза, жовтий сир і жовтки яєць) стимулюють перетравлювання їжі, покращують апетит і допомагають очищенню крові.

4. Оранжеві овочі (морква, абрикоси, мандарини і апельсини) допомагають відновленню нервових клітин, покращують настрій, знімають головний біль, а також допомагають ниркам виводити токсичні відходи.

5. Червоні овочі (буряк, перець, помідори і полуниця) стимулюють обмін речовин, а також покращують кровообіг і підвищують працездатність людей, що займаються інтелектуальною працею.

6. Овочі з синім забарвленням (темний виноград, слива і чорниця) мають у складі велику кількість біологічно активної речовини "антоціна", яке захищає кровоносні судини і значно покращують зір.

7. На основі цих досліджень лікарі пропонують пити соки червоного кольору хворим з підвищеним тиском крові і з серцевими хворобами. Помаранчеві соки потрібні хворим зі спазмами судин і з депресивними синдромами. Соки жовтого кольору допомагають хворим на ревматизм і виразкою шлунка.

До списку новин