загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Полтавці можуть проконсультуватися з лікарем через інтернет

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Полтавська обласна благодійна організація «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» проводить благодійну акцію «Запитай поради у лікаря»

Так, від учора (15 травня) по 31 травня 2013 року всі бажаючі можуть отримати кваліфіковану консультацію наступних лікарів та спеціалістів, не виходячи з дому. Поради даватимуть психолог, лікар сімейної медицини, анестезіолог, кардіолог, невропатолог та лікар-онколог. Консультації — безкоштовні. Фахівці надаватимуть їх з 10:00 о 17:00. Для того, щоб тематично поспілкуватися з лікарями, варто написати повідомлення на електронну адресу: hospice.poltava@mail.ru. Телефон для довідок: 097-787-61-77 (керівник школи волонтерів Олексій Олєйніков).

Як повідомив директор Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» В. Завгородній, акція спрямована на людей похилого віку, яким важко виходити зайвий раз з дому, а також на тих, хто працює протягом повного робочого дня та не має можливості відпроситися з роботи.

Олеся КРОШИНА

До списку новин