загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хмельницький пенсіонер у 86 років по кілька разів на день стоїть на голові

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсіонер з містечка Полонне на Хмельниччині Омелян Мельник у свої 86 років по кілька разів на день робить стійку на голові. Таким чином він регулює свій тиск та кровообіг і переконаний, що людський організм здатний активно працювати до 125 років.

У присутності кореспондента УКРІНФОРМу Омелян Іванович простояв на голові без перерви 45 хвилин і був готовий продовжувати. Каже, що неодноразово робив це і понад годину.

"Я кожного ранку роблю два підходи по півгодини, по кілька разів стаю і вдень та ввечері. Таким чином регулюю тиск і кровообіг, відпочиваю. Щоб не втрачати час, коли стою, подумки перебираю всіх рідних і знайомих, бажаю їм добра, радості, дожити до 125 років", - говорить пенсіонер.

Стояння на голові Мельник активно практикує вже більше тридцяти років. "Після смерті дружини лікарі знайшли в мене купу страшних болячок. Казали, що до кінця життя буду сидіти на таблетках. А мені до рук потрапила брошурка одного болгарського автора про йогу. Я попросив, щоб мене виписали, пішов у ліс і спробував потихеньку ставати на голову, спрямовуючи енергію думки туди, де боліло. І, як бачите, досі тримаюся на цьому світі", - розповідає Мельник.

Дідусь активно господарює, має козу, город, дуже любить співати. Все життя пропрацював у школі вчителем фізкультури. Не курить і не вживає спиртного. Лікарів намагається оминати й досі. Кілька років тому отримав серйозну травму ноги - підліток випадково збив його на скутері, - але й це вилікував своїми методами. "Головне щоб кров і лімфа циркулювала, а організм все зробить сам. Стояння на голові та добрі думки творять дива", - переконаний Мельник.

Стояння на голові практикує і його син Олександр. Зараз він готується подати заявку на реєстрацію досягнення батька до Книги рекордів України.

Заняття йогою в літньому віці - явище не поодиноке. Королева Бельгії почала робити стійку на голові у віці 86 років. В Україні ЗМІ писали про 86-річного одесита Володимира Холмова та 86-річну донеччанку Анну Морозову, які також практикують стояння на голові. Однак настільки тривалого безперервного стояння досі зафіксовано не було.

До списку новин