загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені назвали супервітамін, визнаний медициною ліками

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цей вітамін - єдиний серед інших, визнаний медициною ліками. За своїм позитивним впливом на організм він перевершує інші і потужний настільки, що допомагає побороти таких бактеріальних інфекцій, з якими не справляються часом навіть антибіотики.

Йдеться про вітамін В3, або по-іншому ніацин.

Численні експерименти, проведені в останні роки американськими вченими, переконливо доводять, ніацин в чистому вигляді в тисячу разів підсилює імунітет, завдяки чому організм набуває природного захисту навіть від золотистого стафілокока і інших небезпечних вірусів. А ще, як вважають вчені, В3 може зупинити розвиток СНІДу. Ніацин бере участь у метаболізмі жирів, білків, амінокислот, необхідний для здорового функціонування травної системи і енергообміну. Він також покращує мікроциркуляцію крові, сприяючи поліпшенню стану головного мозку. Тому він украй корисний при лікуванні емоційних і психічних розладів, включаючи мігрень, тривогу, депресію, зниження уваги і шизофренію. У деяких випадках ніацин може придушити рак.

Показово, що ще в п'ятдесяті роки минулого століття користь В3 для здоров'я людини доводив учений Рон Хаббард, який виявив, що ніацин ефективно видаляє токсини з організму. Він також довів, що високі дозування ніацину безпечні для людини. У своїх випробуваннях американські фахівці теж використовували високі дози вітаміну. За їх словами, шкоди здоров'ю це не завдає. А ось імунітет посилюється в тисячу разів.

У їжі В3 потрібно шукати в продуктах, багатих на вітаміни групи В, таких, наприклад, як м'ясо, нирки, кисломолочні продукти, насіння, арахіс, неочищені зернові, квасоля, соя, гриби, пивні дріжджі.

Володимир ЦІСАР

До списку новин