загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українські лікарі сподіваються на ухвалення нового закону про трансплантацію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Лікарі сподіваються на ухвалення поточного року Верховною Радою необхідних для налагодження системи трансплантації в Україні законів, заявив директор координаційного центру трансплантації органів, тканин і клітин Міністерства охорони здоров'я України Руслан Салютин.

"Я думаю, що ми можемо налагодити систему трансплантації в Україні. Й законодавчі ініціативи, зареєстровані в парламенті, сподіваюся, до кінця року буде розглянуто. Зокрема, законопроект про внесення змін до закону "Про трансплантацію" сприятиме розвитку трансплантаційної сфери в країні, сприятиме збільшенню кількості трансплантацій", - сказав він на прес-конференції у вівторок у Києві.

Р.Салютін зазначив, що українці, які потребують трансплантації, якщо вони мають матеріальну можливість, змушені виїжджати до інших країн для проведення операцій. "У нас у черзі тільки на органну трансплантацію 4,5-5 тис. осіб, а ми можемо забезпечити лише сотню з них", - наголосив він.

Під час прес-конференції президент благодійного фонду "Допомога онкохворим дітям" Валентина Маркевич також закликала владу збільшити фінансування програми Міністерства охорони здоров'я України "Лікування за кордоном".

До списку новин