загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чай із ромашки і настоянка з петрушки сповільнять ріст ракових клітин

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ПРИРОДНА АПТЕКА. На розвиток онкологічних захворювань вплив робить цілий ряд факторів, серед яких далеко не останнє місце займає неправильне харчування і нездоровий спосіб життя. Питань профілактики ракових хвороб фахівці приділяють особливу увагу, і на цьому тижні черговими рекомендаціями поділилися вчені з Університету Огайо (Ohio State University).

Кілька років група експертів вивчала причини розвитку раку молочної залози і виявила, що під впливом флавоноїдів ріст ракових клітин сповільнюється. Особливо ефективно на цей процес діє апігенін, який здатний не тільки сповільнити зростання злоякісної пухлини, а й припинити поділ «дефектних» клітин.

Автори дослідження впевнені, що дія апигенина відбувається на генетичному рівні: «Володіючи сильним протизапальну властивість, апігенін сприяє виправленню порушення, що є причиною 80% виникнення онкологічних захворювань, в РНК-молекулах, які несуть основну частину генетичної інформації», – говорить один з авторів відкриття професор Андреа Досефф (Andrea Doseff).

Щоб апігенін потрапив в організм, не потрібно купувати дорогі лікарські препарати. У великій кількості цей флавоноїд міститься в ромашковому чаї, а також настоях селери і петрушки. Крім того, як стверджують американські вчені, всі необхідні для профілактики розвитку ракових хвороб флавоноїди і антиоксиданти міститися в продуктах, що складають основу Середземноморської дієти, яку в черговий раз визнали кращим способом запобігти цілий ряд захворювань.

До списку новин