загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кращі рецепти для очищення крові

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ці засоби не тільки впливають на кровотворні органи, але і володіють потужною оздоровлюючою дією.

Рецепт 1.

250 гр подрібненого часнику і 300 гр меду ретельно перемішати, настояти 3 тижні. Приймати по 1 ст. ложці 3 рази на день за 40 хв. до їжі.

Рецепт 2.

100 гр. мускатного горіха перемолоти і залити 500 мл горілки, настоювати 21 день, періодично струшуючи. Приймати по 30 крапель розбавлених 0,5 склянками гарячої води за 30 хв. до їжі. Курсів має бути 5, перерва між ними 10 днів.

Рецепт 3.

Корінь імбиру свіжий 4 см, кориця мелена на кінчику ножа, 1 ч. ложка зеленого чаю. Залити 500 мл окропу, дати охолонути, додати сік лимона і мед за смаком і пити протягом дня.

Рецепт 4.

Пророщену пшеницю приймати щодня по 1 ст. ложці на день, додаючи її в салати. Можна пророщену пшеницю зберігати в холодильнику, але не більше 3 днів.

Рецепт 5.

Розжовувати 1/2 ч. ложки сухих квіток гіркого полину і запивати 1 склянкою кефіру. Приймати 7 днів на ніч (бажано в 21 годину), потім перерва 10 днів і повторити курс.

Рецепт 6.

1 ч. ложку буркуну (купити в аптеці) залити 200 мл окропу, приймати по 1/3 - 1/2 склянки 2-3 рази на день протягом місяця.

До списку новин