загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві може залишитися 50% лікарів, - Попов

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В системі охорони здоров’я Києва може залишитись 50% кадрового потенціалу, повідомив на брифінгу голова КМДА Олександр Попов, передає УНН.

“У нас в принципі не може бути скорочення, бо у нас 5% дефіцит, а якщо зараз пенсіонери підуть – це ще 25% як мінімум. У нас система охорони здоров’я може залишитись з 50% кадрового потенціалу”, - зазначив О.Попов.

Крім того він повідомив, що в рамках реформи первинної і вторинної медичної допомоги сімейними лікарями забезпечено тільки 1/3 населення.

За словами директора Департаменту охорони здоров’я КМДА Віталія Мохорєва, в Києві налічується 125 амбулаторій, в яких працює від 3 до 10 лікарів. З 2012 року кількість населення, яка обслуговується закладами сімейної медицини, збільшилась з 270 тис. до 1 млн осіб.

Крім того він зазначив, що в Києві не вистачає майже 2 тис. сімейних лікарів.

“Нормативний прийом пацієнтів становить 1,5 тис., зараз в середньому 2,1-2,2 тис. пацієнтів. Проблема є. Програма підготовки кадрів міської та державної передбачає підготовку лікарів загальної практики по Україні, в тому числі і для Києва, на жаль, до 2019 року. Для Києва це ще 1,9 тис. лікарів”, - зазначив В.Мохорєв.

До списку новин