загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нова мода здорового життя: обліпихова олія

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відносний новачок на сцені «модних» продуктів харчування - це олія обліпихи, яку віджимають з плодів і насіння помаранчевих ягід обліпихи. Їх знали і використовували ще древні греки, ця ягода росте в Гімалаях, і культивується в масовому масштабі в Сибіру. Рослина вперше з'являється в стародавніх тибетських текстах, індійської Materia Medica, і ранніх китайських формулярах.

Користь обліпихової олії

Обліпиховий сік захопив ринок, будучи відмінним способом отримати всі переваги корисних властивості обліпихової олії - від антиоксидантів фенолів, до каротиноїдів - виробників вітаміну А, і цілого нового класу здорових масел. Що привертає увагу дослідників і шанувальників здорового способу життя, так це Омега-7 жирні кислоти, що збільшують вартість олії цієї рослини. Ці рослинні сполуки є похідними від фруктів і насіння цієї ягоди, зростаючої в зонах холодного клімату.

Омега-7 жирні кислоти

Людині потрібні жирні кислоти, щоб жити, забезпечуючи нормальну роботу мозку, серцево-судинної системи, шкіри, тканин і органів, а також безліч інших важливих функцій. І Омега-7 жирні кислоти, зокрема, пальмітолеіновая кислота, по всій видимості, має особливі властивості, що ставлять цю добавку в особливу категорію корисних для особистого здоров'я людини продуктів. Корисні властивості обліпихової олії не можуть бути переоцінені.

Дослідження пальмітолеінової кислоти, зокрема, показало, що ці ліпіди підвищують загальне здоров'я серцево-судинної системи та шлунково-кишкового тракту шляхом підвищення здоров'я тканини травної системи, а також сприяють поліпшенню стану шкіри, волосся і нігтів. Велика частина Омега-7 жирних кислот є протизапальними засобами. Всі знають, що запалення відіграє ключову роль у всіх хронічних і дегенеративних хворобах. Особливі властивості Омега-7 можуть виявитися особливо корисними у пом'якшенні загального запалення. Омега-7 також, ймовірно, відіграють важливу роль у контролі за рівнем цукру в крові і підтримці здорової ваги.

До списку новин