загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Людство почало деградувати, — вчені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За останні 100 років інтелект людей істотно знизився, і людство продовжує деградувати. До такого висновку прийшла група вчених зі Швеції та Ірландії за результатами нового дослідження.

Співробітники університету Умео і Університету Амстердама порівняли рівень інтелекту сучасних людей і людей, які жили в 1837-1901 рр.. Для оцінки показників інтелекту, кмітливості і винахідливості вчені проаналізували швидкість реакції людей з різних епох за допомогою спеціальної комп’ютерної програми. Дані взяті з медичних архівів.

Виявилося, що за останні 100 років швидкість реакції людей знизилася: на 70 мс у чоловіків, і на 73 мс — у жінок. Математична модель показала, що рівень інтелекту за цей час знизився на 14 пунктів.

Уповільнення швидкості реакції — ознака зниження коефіцієнта інтелекту, кажуть автори дослідження. Якщо тенденція збережеться, то мозок людей поступово зменшитися в розмірах, і вони отупіють.

До списку новин