загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тайський довгожитель щодня проводить на риболовлі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Житель Таїланду на ім’я Каму, незважаючи на похилий вік - 119 років, веде активний спосіб життя, і навіть щодня ходить на риболовлю. Влада північної провінції Має Хонг Сон, де мешкає довгожитель, має намір направити інформацію про нього до Книги рекордів Гіннесу.

Про це повідомляє rosbalt.ru.

"Усе життя Каму вважає за краще вживати просту їжу - рис із рибою, яку ловить тільки сам, а також перець чілі", - розповідають родичі довгожителя.

Таєць народився 8 травня 1894 року, виростив чотирьох дітей і досі живе у власному будинку, не вимагаючи особливого догляду за собою.

Раніше повідомлялося, що помер єдиний чоловік, який народився ще в XIX столітті. Це 116-річний японець Дзіроємон Кімура.

За даними Геронтологічної дослідницької групи Університету Каліфорнії, що стосується жінок, то на Землі живе 21 жінка, яка народилася до 1901 року.

Довгожителі проживають у США, Японії, Європі та Канаді. Саме у Японії живе найстаріша жінка - Місао Окава. Їй 115 років.

До списку новин