загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Народні цілителі працюватимуть з дозволу офіційної медицини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У МОЗ вирішили впорядкувати процес отримання дозволу на заняття нетрадиційною медициною

Про це йдеться в проекті наказу Міністерства охорони здоров´я України «Про затвердження Порядку перевірки заяви та документів, поданих для отримання спеціального дозволу на заняття народною медициною (цілительством)», опублікованому на сайті відомства.

Наказ передбачає видачу спеціальних дозволів терміном на 5 років. Заявки на видачу дозволів слід подавати в МОЗ за процедурою «Єдиного вікна». Серед документів, зокрема, потрібно надати опис використовуваної методики, відомості про місце заняття цілительством та облаштування призначеного для цього приміщення, копію висновку санітарно-епідеміологічної служби, а також завірену копію атестаійно-експертного висновку про наявність цілительських здібностей.

Остаточне рішення про видачу дозволу повинна приймати спеціальна комісія у структурі МОЗ.

МОЗ розраховує, що отримати спеціальний дозвіл на заняття цілительством і народною медициною захоче приблизно тисяча підприємців.

До списку новин