загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Старовинні поради для продовження молодості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наші предки чудово знали багато секретів здорового життя, правильного догляду за собою, щоб продовжити свою молодість. Ось кілька з них.

1. Щодня випивайте натщесерце суміш з 1 ч. ложки рідкого або трохи розтопленого меду, 1 ч. ложки лимонного соку і 1 ст. ложки рослинної олії.

2. Заваріть як чай висушений і нарізаний польовий хвощ і пийте 3 рази на день по ¼ склянки. Засіб ефективно покращує обмін речовин і добре очищає організм.

3. Перемішайте 1 склянку кип'яченої води, 5 г меду, 3 склянки соку обліпихи, ½ склянки відвару м'яти і поставте на 2 години на холод. Приймайте за 30 хв до їжі по ¾ склянки.

4. Пропустіть через м'ясорубку 300 г кураги, 300 г очищених волоських горіхів, 300 г родзинок, 2 лимони з цедрою. Додайте до них 300 г меду і все перемішайте. Зберігайте в холодильнику. Приймайте по 1-2 чайній ложці на день.

5. Стародавні греки пропонували після прийому їжі по крупинці смоктати сіль. У наш час доведено, що від солі рефлекторно починає виділятися шлунковий сік, який містить всі потрібні елементи для розщеплення старих клітин. Шлункові соки під час потрапляння в кров розщеплюють не тільки старі клітини, а й ті, які пошкоджені канцерогенами, нітратами, вільними радикалами і отрутами радіонуклідів та солей важких металів.

Пепсіноподобние речовини розщеплюють клітини хвороботворних організмів, а також ракові клітини, але при цьому не знищують свої власні молоді клітини.

6. Омолоджуючий еліксир. Візьміть 2 ст. ложки плодів брусниці, по 1 ст. ложці трави споришу і коренів елеутерококу, 3 ст. ложки плодів шипшини. Все добре перемішайте і 3 ст. ложки цього збору залийте 1 л окропу. Настоюйте 3-4 години, процідіть. Пийте 2-3 рази на день по 1 склянці як тонізуючий, загальнозміцнюючий і омолоджуючий засіб. Дуже ефективно вживати такий еліксир для продовження молодості і прекрасного самопочуття.

7. Розчин меду з пергою. Розчиніть 180 г меду в 0,8 л кип'яченої води кімнатної температури, додайте сюди ж, безперервно помішуючи, 50 г перги. Витримайте суміш кілька днів при кімнатній температурі до початку бродіння. Приймайте по ¾ склянки за 20-30 хв до їжі як омолоджуючий і загальнозміцнюючий засіб.

До списку новин