загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Перестиглі фрукти і шашлики можуть викликати аритмію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Перестиглі фрукти, мариноване м'ясо і шоколад містять речовини, які можуть негативно вплинути на роботу серця.

Перестиглі фрукти, шоколад і шашлики можуть стати причиною появи аритмії і навіть серцевого нападу.

Як повідомляє The Daily Mail, такий зв'язок між продуктами і роботою серця виявили кардіологи у Великобританії, коли пенсіонер Девід Прайс звернувся до лікарів через проблеми з серцем.

78-річний британець каже, що аритмія в нього з'явилася під час відпустки в Малайзії. Однак навіть коли він повернувся додому, то серцебиття все одно несподівано пришвидшувалося кілька разів на тиждень.

Прайс звернувся до свого лікаря, однак той вирішив, що серцебиття пришвидшується через інфекцію і виписав антибіотики. Втім від ліків ситуація не змінилася. Тоді чоловік пішов до кардіолога, який діагностував у нього аритмію.

"Моє серце билося зі швидкістю 200 ударів на хвилину, в той час як норма у моєму віці – від 60 до 80 ударів. А тиск був таким, що мене одразу ж поклали в лікарню", - розповів Прайс. Лікарі довго не могли з'ясувати, що саме викликає аритмію. Врешті решт, причина виявилася в харчуванні.

Раптові пришвидшення серцебиття виникали через тирамін і фенілетиламін. Ці речовини містилися у маринованому м'ясі, перестиглих фруктах, які їв пенсіонер, а також у молодому вині. За словами лікарів, тирамін міститься у всіх продуктах бродіння і ферментації. В той час як фенілетиламін є лише в шоколаді.

За словами Прайса, щойно він почав уникати таких продуктів, аритмія зникла. Пізніше він дізнався, що багато людей зіштовхувалися з аналогічними проблемами.

Нагадаємо, що раніше українські вчені повідомляли, що більше половини українців мають хвороби серця.

До списку новин