загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як правильно ходити, щоб натренувати серце

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ходьба в розміреному темпі корисна для роботи серцевого м'яза. Неспішно прогулюючись, людина дихає спокійно і глибоко, легені і кров наповнюються киснем. Намагайтеся гуляти частіше і більше, щоб натренувати серцевий м'яз. Також свіже повітря корисне для судин.

Нерідко саме свіже повітря оберігає від виникнення підступного захворювання - діабету другого типу. Дане захворювання найчастіше виникає через надмірну вагу. Ходьбу можна назвати легким фізичним навантаженням. Неквапливо прогулюючись по парку або по лісу, ми спалює багато зайвих калорій. Але для схуднення цього недостатньо. Дуже важливо правильно збалансувати своє щоденне меню. Віддайте перевагу білковій їжі і овочам.

Прогулянки корисні і для здоров'я хребта. Роблячи крок, ми відчуваємо невелику вібрацію, вона робить позитивний вплив на хребетні м'язи. Крім цього, під час руху зміцнюються спинні м'язи. Щоб ходьба принесла користь, ходити треба спокійним кроком, оскільки швидкий крок навантажує хребет.

Часта ходьба може вберегти від хвороби Альцгеймера, яка вражає клітини мозку. З часом клітини відмирають, внаслідок чого хворий втрачає пам'ять, а якість його життя помітно погіршується. Запущений процес вже не можна повернути назад, а уповільнити розвиток захворювання або запобігти йому - в наших силах. Прогулянки на свіжому повітрі в цьому посприяють. Потрапляння в легені кисню разом із невеликими фізичними навантаженнями сприяють утворенню нових клітин. Вчені довели, що кілька півгодинних прогулянок на свіжому повітрі в два рази знизять ризик розвитку даного захворювання.

До списку новин