загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шум забирає у європейців роки життя – дослідження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фахівці Всесвітньої організації охорони здоров'я та Єврокомісії дійшли висновку, що в переліку екологічних причин смертей і хвороб шум стоїть на другому місці, поступаючись першою позицією забрудненому повітрю, передає УНН з посиланням на іноземні ЗМІ.

Шум підвищує кров'яний тиск, а також рівень стресових гормонів навіть коли ми спимо. З часом це може призвести до закупорки судин і серцевого нападу.

На думку фахівців, шум забирає у європейців 1,6 млн років здорового життя. Щорічно 61 тис. років втрачається через проблеми з серцем, що з'являються після шумових атак.

Погіршення сну, викликане шумом, віднімає 903 тис. років. Нервове роздратування за рік позбавляє європейців 587 тис. здорових років. Воно приносить з собою 22 тис. років шуму у вухах і забирає у школярів 45 тис. років, які можна було б витратити на навчання.

До списку новин