загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Часник вдвічі зменшує ризик раку легень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Китайські вчені встановили, що часник протидіє розвитку раку легень в людини, не зважаючи на те, чи вона курить.

Китайські вчені з Державного центру контролю за хворобами провінції Цянсу встановили, що люди, які хоча б двічі на тиждень їдять часник, вдвічі рідше хворіють на рак легень. Як повідомляє The Daily mail, такого висновку науковці дійшли після дослідження, під час якого були опитані 1,5 тисяч хворих на рак, і 4,5 тисячі здорових людей. Під час опитування в учасників питали про їхній раціон, звички і денний режим. Результати показали, що люди, які їдять часник хоча б двічі на тиждень, ризикують захворіти на рак легень вдвічі менше. Крім того, вчені зазначають, що позитивний вплив часнику спостерігається навіть у тих хто курить і часто готує страви на олії, дихаючи її парами. Раніше вчені Каліфорнійського університету теж заявляли про позитивний вплив часнику на організм людини.

Зокрема вони встановили, що рослина зменшує ризик захворювання на рак кишечника. Втім поки не відомо, чи матиме часник після термічної обробки такі ж властивості.

До списку новин