загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Прикарпатті відкрито кабінет медико-соціальної допомоги

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

8 серпня в Долинському районі на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо підняття рівня соціальних послуг для громадян похилого віку урочисто відкрито кабінет медико-соціальної допомоги при територіальному центрі соціального обслуговування та надання соціальних послуг Долинського району. Це вже другий кабінет, що відкрили на теренах Прикарпаття.

Як повідомили кореспондентові "Бліц-Інфо" в прес-службі голови ОДА, за дорученням голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка до присутніх звернувся заступник голови ОДА Олександр Криницький, який акцентував, що на виконання соціальних ініціатив Президента України в державі багато робиться на покращення умов життя людей. «Сьогоднішня подія – це крок до краян, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. У кабінеті медико-соціальної допомоги без черг вони зможуть отримати фахову долікарську допомогу», – підкреслив Олександр Криницький.

Освятив кабінет та приміщення територіального центру соціального обслуговування парох УГКЦ Серця Ісуса і Серця Марії отець Вітольд Левицький.

Захід відбувся за  участі директора департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації Ярослава Лагана, першого заступника, заступника голови районної державної адміністрації Олександра Ясляра та Михайала Данилюка, голови обласної та районної організацій Товариства Червоного Хреста Валерій Старченко та Надія Тимощук.

Довідково

Кабінет медико-соціальної допомоги – це спільний проект територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та районної організації Товариства Червоного Хреста, призначений для надання соціально-медичних послуг громадянам похилого віку, інвалідам (які досягли 18-річного віку), які частково втратили здатність до самообслуговування. З метою створення цього центру прийнято рішення  Долинської районної ради від 20.06.2013 № 393-19/2013

У кабінеті медико-соціальної допомоги надаватиме медичні послуги та консультуватиме жителів щодо здоров’я, раціонального харчування та фізичного загартування медична сестра районної організації Товариства Червоного Хреста.

До списку новин