загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Занадто гарна освіта може нашкодити – дослідження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Масштабне європейське дослідження показало, що дуже високий рівень освіти загрожує людині психічними розладами через завищені вимоги.

В опитуванні взяли участь більше 16000 чоловік, що працюють в Європі, віком 25-60 років. Учені переконалися, що, як правило, люди з дуже високим рівнем освіти не можуть знайти собі відповідну роботу. Якщо у людини рівень освіти вищий, ніж того вимагає робота, то вона обов'язково зіткнеться з депресією.

Головна причина депресії приховує в тому, що подібна робота не здається цікавою для людини з дуже хорошою освітою. Вона просто не використовує отримані навички, йдеться в звіті Гентського університету.

Як показало опитування, такі люди частіше трудилися на непрестижній роботі і покладалися на інших, шукаючи у них підтримки. Примітно, але раніше вчені встановили: низький рівень освіти підвищує ризик депресії. Однак показники різнилися залежно від країни, де проводилося випробування. Але виходить, що та наявність неосвічених людей, та осіб з дипломами найпрестижніших коледжів і університетів, негативно відбивається на психічному здоров'ї суспільства.

Статистика показує, що в багатьох західних країнах ринок праці не встигає за зростаючим числом високоосвічених людей. Він просто не може запропонувати їм адекватну роботу.

Анна Журавська

До списку новин