загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Їсти перед комп’ютером шкідливо для здоров’я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Навіть якщо у вас немає часу сходити на обід в кафе або їдальню, знайдіть таке місце, де випромінювання комп'ютерів не торкнеться вашої їжі!

Про те, що є перед увімкненим телевізором або працюючим комп'ютером шкідливо для здоров'я відомо давно. Але раніше основним доказом на користь цього твердження були тези про розсіюванні уваги і, як наслідок, надмірного вживання їжі: вчені стверджували, що «техніка» відволікає людину, і він не помічає, як у процесі перегляду телепрограм, фільмів або інших «файлів», з'їдає значно більше «запланованого», знаходячи з кожним таким прийомом їжі все більше зайвих кілограмів, що формуються в надлишкову вагу з усіма супутніми захворюваннями - цукровим діабетом, гемороєм, гіпертонією і іншими.

Серед найбільш поширених негативних впливів фахівці назвали аж ніяк не порушення обміну речовин і розлад травлення, а розвиток когнітивних розладів (погіршення пам'яті, зниження уваги - формуються у результаті хвороби Альцгеймера), а також хвороби Паркінсона.

Вчені стверджують, що звичка їсти перед комп'ютером небезпечна ще й тому, що ефект від вживання «опроміненої» їжі має властивість накопичуватися і проявлятися у найнесподіваніших формах.

До списку новин