загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

6 унікальних методів очищення кишечнику

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1. Кефір та гречана мука

Знизити рівень цукру в крові, очистити кишечник і судини, нормалізувати обмін речовин і роботу підшлункової залози допоможе цілющий засіб на основі кефіру і гречаної муки.

2. Вівсяний кисіль

Вівсяний кисіль - старовинний цілющий засіб, здавна застосовується російським народом у справі лікування багатьох захворювань. Завдяки високому вмісту клітковини він чудово очищає кишечник, лікує захворювання шлунково-кишкового тракту, допомагає позбутися зайвих кілограмів, завдяки своїй структурі вівсяний кисіль зцілює нирки.

3. Рис для очищення кишечнику

Рисова дієта є однією з найбільш ефективних дієт. Рис - це відмінний сорбент, який має прекрасну очищаючу дію на організм. Не одне століття люди користуються рисом, щоб повернути здоров'я і продовжити своє життя. Вживаючи рис, Ви очищаєте суглоби, судини, кишечник, а також інші органи від шкідливих речовин (важких металів і шлаків).

4. Рисовий кисіль

Цілющий засіб на основі рисового киселю і гречаного борошна дозволить без шкоди для здоров'я очистити судини і шлунково-кишковий тракт, крім того, даний засіб допоможе вам позбавитися від зайвих кілограмів.

5. Гречка для очищення кишечника

Очищення гречаними зернами є древнім високоефективним способом очищення організму. Але важливо знати, що якщо організм сильно зашлакований, то таке лікування може викликати болі в шлунку і кишечнику. При появі таких симптомів дискомфорту перейдіть на горохові або вівсяні пластівці.

6. Активоване вугілля для очищення кишечника

Активоване вугілля є дешевим і доступним засобом, який має бути в кожній аптечці.Також активоване вугілля прекрасно знімає такі симптоми інтоксикації як - здуття живота, диспепсію, блювоту і нудоту. Його здатність вбирати в себе потрапили в організм токсини і отрути науково підтверджена, а також неодноразово доводилася практичним шляхом.

До списку новин