загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Настій молодості, краси та здоров'я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ефективний і дуже простий у приготуванні рецепт складається з 3 перевірених століттями відомих лікарських рослин: календула, червона конюшина і глід.

Регулярне лікування цим засобом покращує обмін речовин, очищає організм від вапняних і жирових відкладень, позбавляє від головних болів і запаморочень, зміцнює серцевий м'яз і стабілізує кров'яний тиск. Підвищується життєвий тонус, омолоджується тіло і відновлюється зір.

Знадобиться.

Квітки календули, зібрані в період цвітіння, суцвіття червоної конюшини (червоні шишки, зібрані в середині цвітіння рослини), квітки або плоди глоду (можна додавати і того й іншого в пропорції 1:1).

Рецепт 1:

- 2 ст. ложки дрібно нарізаної кожної рослини залийте склянкою горілки.- Поставте настоюватися у тепле місце на 2 тижні.- Відфільтруйте всі 3 настоянки і змішайте їх в рівних кількостях в одній ємності. Зберігати в темному місці.

Приймати щодня по 2 ст. ложки протягом одного місяця. Після проходження курсу лікування потрібно зробити перерву на 25-30 днів.

Рецепт 2:

- Змішуємо в рівних частинах всі 3 інгредієнта в каструлі і заливаємо холодною водою.- Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, і кип'ятимо на слабкому вогні ще півгодини.- Вимикаємо, накриваємо щільною кришкою, замотуємо в рушник і ставимо настоюватися на ніч.- Вранці відвар процідити і знову трохи підігріти.- Влити 2-3 ч. ложки будь-якого бальзаму з аптеки і накрити кришкою.- Через 3 години відвар можна розлити по скляних ємностей і поставити в темне місце, накривши ковдрою, на 7 днів.

Приймати по 1/4 склянки через день до їди. Відвар надає позитивний вплив на весь організм, особливо корисний для боротьби з хронічною втомою.

До списку новин