загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відновлюємо посивіле волосся

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для боротьби з сивим волоссям можна використовувати по 500 мілілітрів води з оцтовою есенцією, 50 грамів сухої кропиви, яку слід попередньо залити оцтом і розвести водою. Даний настій потрібно залишити на 24 години і прокип'ятити протягом 30 хвилин на слабкому вогні. Після того, як відвар охолоне, його потрібно процідити. Протягом тижня потрібно втирати його в шкіру голови.

Дуже ефективний настій з медунки. Залийте одну столову ложку цієї трави однією склянкою окропу і настоюйте її протягом 2-3 годин, після цього процідіть. Цей настій втирайте в шкіру голови протягом тижня.

Добре допомагає і відвар шипшини: дві столові ложки шипшини потрібно залити 200 мілілітрами окропу, потім дати їм потомитися 15 хвилин на водяній бані. Для більшої ефективності втирати в голову відвар потрібно регулярно.

Кокосово-лимонне масло не менш ефективно. Змішайте лимонний сік з кокосовим маслом, а після цього масажними рухами втирайте його в шкіру голови. Цю процедуру потрібно повторювати через день.

Ще можна приготувати також і відновлювальну пасту наступного складу: змішайте по дві чайні ложки сухої хни, свіжого листя базиліка, одну чайну ложку порошку насіння сінного пажитника, три чайні ложки соку листя м'яти (свіжих), три чайні ложки свіжомеленого кави, одну-дві чайні ложки йогурту або кефіру і сто мілілітрів води.

Рецепт приготування: прокип'ятіть десять хвилин залитий водою порошок насіння пажитника. Окремо потрібно змішати сік базиліка і м'яти. Хну потрібно змішати з кавою. Після цього всі інгредієнти потрібно змішати і додати кефір, перемішати при цьому суміш. В результаті у вас буде однорідна паста, яку потрібно втирати в шкіру голови протягом трьох хвилин. Іншу суміш потрібно розподілити по всій довжині волосся, а після цього надіньте пакет, загорніть голову в рушник. Через дві години вимийте волосся теплою водою. Дану процедуру потрібно повторювати два рази на тиждень.

Цілком можна використовувати також і відвар женьшеню. Потрібно залити 200 мілілітрами окропу одну столову ложку кореня женьшеню і варити цей розчин протягом 10-15 хв. Після закінчення остигання даний відвар слід процідити. Втирати його слід в шкіру голови регулярно.

До списку новин