загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вечірня зарядка поліпшила сон літнім жінкам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені американського Північно-Західного університету провели дослідження і встановили, що регулярні фізичні вправи допомагають поліпшити якість сну, повідомляє УНН з посиланням на іноземні ЗМІ.

В експерименті брали участь жінки літнього віку, які страждають хронічним безсонням. Вчені спостерігали за групою протягом 16 тижнів, після чого, дійшли висновку, що регулярні фізичні вправи допомагають поліпшити якість сну і боротися з безсонням за умови, якщо їх виконувати протягом тривалого часу.

Не зважаючи на те, що в дослідженні брали участь лише жінки, вчені вважають, що регулярні фізичні вправи можна рекомендувати і чоловікам, оскільки безсоння у сильної половини людства проявляється так само.

Фізкультура більш природний і ефективний спосіб боротьби з порушеннями сну, ніж медикаментозний, оскільки ліки від безсоння можуть мати побічні ефекти.

До списку новин