загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найстаріша людина планети відкрила секрет довголіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

123-річний житель Болівії Кармело Флорес, можливо найстаріша людина планети, вважає, що своїм довголіттям зобов`язаний правильному харчуванню.

Його щоденний раціон становлять насіння кінви (місцевого різновиду лободи), гриби, що ростуть в навколишніх лісах, картопля і листя коки, які він постійно жує.  Флорес проживає в солом`яній хатині, розташованій в Андах на висоті 4.000 метрів.

Точний вік старожила встановити неможливо, оскільки свідоцтва про народження в цій південноамериканській країні стали видавати в 1940 році. Однак Флорес стверджує, що народився 16 липня 1890, що і зазначено в його паспорті, виданому на основі свідоцтва про хрещення.

Уряд Болівії планує просвоїти Флоресу почесний титул "Живе надбання людства". Церемонія нагородження відбудеться 26 серпня цього року.

До списку новин