загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Рівному йогою займаються на вулиці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щоранку, протягом трьох тижнів на літній естраді парку імені Тараса Шевченка проходять безкоштовні заняття оздоровлюючими, наповнюючими практиками йоги. З 26 серпня по 15 вересня рівняни мають можливість займатись йогою вранці та ввечері.

Ранкові заняття розпочинаються о 6:30. Для того аби взяти участь у ранкових заняттях не потрібна особлива підготовка, можуть займатись навіть люди похилого віку та з вадами здоров'я, адже рухи є плавними та повільними, вони вчать тіло рухатись в здоровому ключі. Вечірні заняття розпочинаються о 18:00 або о 19:00. Це класична хатха-йога у різних варіаціях, які пропонують найкращі йога-тренери Рівного. Ввечері на заняттях працюють над тілесними зажимами і розвивають витривалість, гнучкість та внутрішній спокій при зовнішній активності.

- Йога впливає позитивно на всі системи організму, вона вчить адекватно реагувати на різні життєві ситуації. Заняття з йоги корисні для будь-якої людини. Ціль в тому, щоб максимізувати свої власні можливості. Тут потрібно слухати свої власні відчуття. Моя основна порада всім – це любіть себе і будьте здоровими, - розповідає керівник тенінгової компанії «Guru center», тренер з особистісного розвитку Ірена Слута.

За словами організатора, на першому занятті було 27 людей, зараз відвідують ці заняття близько 20-ти людей.

Запрошеним тренером була Тетяна Петришина, яка проводила вечірнє заняття 29 серпня.

- Мене підштовхнув займатись йогою мій тренер, я колись професійно займалась легкою атлетикою. Тренер вважав, що мені не вистачає гнучкості. Йога для мене – це все, це мій стиль життя, вона мені дає силу, - говорить Тетяна Петришина.

На заняття щодня приходять люди, які до цього ніколи не займались йогою.

- Я вперше на таких заняттях. Дуже хочу відпочити від буденності та відволіктись, адже я перебуваю у декретній відпустці, - розповідає учасниця «Йоги в парку» пані Наталія.

Йогу в парку популяризує «Elite club», об'єнання людей, які прагнуть відпочинку. Місією проекту «Elite club» є створювати унікальний закритий клуб, що об'єднуватиме найдостойніших представників міста, інформуватиме про життя міста, організовуватиме якісне дозвілля, популяризуватиме позитивний стиль мислення, гармонізуватиме всі сфери життя, сприятиме успішності та ефективності.

До списку новин