загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Медики знайшли справжні причини погіршення нашої шкіри

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Медики знайшли справжні причини погіршення стану нашої шкіри.

Американські вчені встановили, що головними ворогами нашої шкіри, які змушують її старіти, є сонячні промені, нікотин і зайва вагу.

З іншого боку, "шкідливий" алкоголь, навпаки, має захисну дію на шкіру, оберігаючи її від сонця. Ці висновки були зроблені на основі вивчення 65 пар однояйцевих і різнояйцевих близнюків.

Оскільки тільки однояйцеві близнюки ділять між собою одні й ті ж гени, то учені могли відстежити і генетичний вплив на процес старіння, щоб виключити його з числа додаткових факторів ризику при визначенні інших загроз. У ході дослідження з'ясувалося, що найвищий рівень пошкодження шкіри, старіння шкіри виникає після її контакту з сонячними променями. Далі за ступенем руйнівності йдуть сигарети і зайва вага.

До 40% вікових змін шкіри не пов'язані зі спадковими факторами. Іншими словами, батьки тільки на 60% визначають ту швидкість, з якою наша шкіра буде старіти. Інші 40% в наших руках.

Несподіваною новиною стало те, що алкогольні напої захищають шкіру від впливу сонця.

"Відомо, що певні напої (наприклад, червоне вино) містять поліфеноли, які є ефективними антиоксидантами», - зауважила в цьому зв'язку автор дослідження доктор Кетрі Мартірес зі Школи медицини Case Western Reserve в Клівленді.

Обтяжуючою обставиною є і зайва вага. Правда, це справедливо тільки щодо людей молодих і середнього віку. Після 55, навпаки, зайві кілограми допомагають приховувати вікові зміни шкіри.

До списку новин