загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ліки від тиску здатні зупинити рак

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ліки , призначені для боротьби з високим тиском - бета - блокатори - можуть призупинити поширення пухлинних клітин і стати порятунком для хворих на рак молочної залози. До такого висновку прийшли лікарі з лікарні Ноттінгемського університету NHS Trust.

За словами вчених , ці препарати блокують дію рецепторів на поверхні ракових клітин , знижуючи їх здатність до зараження інших органів. Проаналізувавши дані 800 пацієнтів , вони встановили , що вживання бета - блокаторів у два рази зменшує ризик поширення ракових клітин , при цьому смертність знижується на 71 %.

Однак представники британського центру по боротьбі з раком Cancer Research UK заявляють , що поки не варто призначати бета - блокатори хворим на рак молочної залози - необхідні додаткові дослідження . Зараз вони спостерігають за 30 тис. пацієнтів , результати роботи будуть відомі наступного року .

Якщо вдасться довести ефективність бета - блокаторів для попередження виникнення метастаз , фахівці зможуть призначити препарати для лікування захворювання , яке є причиною майже 90 % всіх випадків смерті.

Нагадаємо також , що нещодавно вчені зі Швеції прийшли до висновку , що звичайні знеболюючі та антивірусні препарати можуть мати життєво важливе значення , допомагаючи справлятися з найбільш смертоносними формами раку. Згідно з даними отриманими вченими з Каролінського інституту Швеції в результаті досліджень , знеболюючі можуть просто вимкнути внутрішню систему зв'язку в організмі , яка дозволяє раковим пухлинам рости .

До списку новин