загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шість домашніх рецептів проти морської хвороби

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Коли ви страждаєте від морської хвороби, випробуйте 6 наших домашніх засобів для її подолання, які допоможуть у подорожі і автомобілем, і літаком.

У кого здоровя у хорошому стані та хто має у розпорядженні необхідні фінансові кошти, той, звісно, багато подорожує. Адже, зрештою, є багато гарних місцин на нашій землі. На жаль, у багатьох зникає задоволення від гарної поїздки чи від чудового вигляду з вікна літака через буркотіння в шлунку і нудоту, яка пронизує живіт.

Ті, хто страждає від морської хвороби, як приміром я, не потребують вимушено відмовлятися від поїздки. Можливо, ми зможемо зарадити нудоті нашими шістьма домашніми рецептами, які перетворять подорож до місця перебування та повернення назад у захоплююче дійство.

Засіб 1 - легкі страви і багато води

Правильне харчування - це той момент, який варто було б зауважили ще перед початком подорожі. Хто напхав собі шлунок і потім сідає в автомобіль або літак - не мусить дивуватися появі нудоти. Крім того, вам слід багато пити - мінеральна вода або чай у даному випадку найкращі опції.

Засіб 2 - імбир і волоські горіхи

Горіхи слід добре розжовувати!

У якості другого засобу проти нудоти ми рекомендуємо імбир та волоські горіхи. Горіхи роблять справжні чудеса, але їх слід добре пережовувати і лише тоді ковтати. У випадку з імбиром - можна використати той же імбирний чай або посмоктати імбирні палички. Вони смакують досить непогано з невеликою кількістю цукру!

Засіб 3 - кислі продукти

Те, що допомагає при похміллі, допомагає також і проти морської хвороби – будь-що кисле!

Всі кислі продукти в однаковій мірі годяться проти морської хвороби. Перед від'їздом просто з'їжте кислі огірки або маринованого гострого оселедця. В дорогу найкраще покласти в кишеню пакунок кислих льодяників. Це для того, щоб мати під рукою засіб проти нудоти.

Засіб 4 - заспівайте пісню!

Спів відволікає і пришвидшує дихання!

Морській хворобі можна зарадити розвагами. Коли ви у дорозі на автомобілі - просто розпочніть співати. Це заспокоїть і пришвидшить дихання. Щоправда, чи ця методика підходить для літака - кожен мусить вирішити для себе сам.

Засіб 5 - вибір потрібного місця

Правильно вибране місце допоможе проти морської хвороби

Багатьом може стати недобре вже навіть через те, що вони вибрали некоректне місце. Сідайте в авто завжди спереду, а у літаку спробуйте попросити місце прямо над крилом, і, якщо можливо, то біля проходу. Ваш погляд мусить завжди бути скерованим вперед, тому уникайте можливостей дивитися вниз.

Засіб 6 - жувальна гумка проти морської хвороби

Спеціальна жувальна гумка допомагає від нудоти.

Хоч вони і не в повній мірі домашні лікувальні засоби, але дуже дієві, і тому про них варто тут згадати. Гумки протидіють нудоті завдяки своїм інгредієнтам. Крім того, через постійне жування утворюється більше слини, що,навпаки, сприяє зменшенню почуття нудоти.

Можливо, не всі із запропонованих засобів проти морської хвороби підійдуть вам, адже все залежить від особистого смаку. Ми бажаємо всім у будь-якому випадку хорошої поїздки та приємного польоту, здолавши морську хворобу.

Переклад з німецької.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин