загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Електронні татуювання відстежують здоров’я серця і судин

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Джон Роджерс, дослідник з Університету штату Іллінойс працює над серією гнучких пристроїв, які настільки тонкі, що практично непомітні для їх власника, тому їх називають електронними татуюваннями.

Новітній прилад являє собою гіперчутливий термометр , який може виконувати ті ж функції , що і інфрачервона камера за чверть мільйона доларів. Пристрій контролює температуру шкіри аж до 1/2000 градусів за Фаренгейтом, що дозволяє лікарям досить точно визначити,що відбувається всередині організму.

Пристрій може стежити за тим, як тепло поширюється через мережу кровоносних судин, помітити, як ті розширюються і звужуються. Дані можуть попередити проблеми, пов`язані з серцево - судинними захворюваннями. Пристрій виглядає як невеликий металевий штрих-код , який наноситься на кілька місців на шкірі за допомогоюводорозчинного клею.

Наступний крок вчених - зробити ці пристрої по-справжньому бездротовими, так як на даний момент вони все ще вимагають зовнішнього джерела живлення .

Також команда експериментує з тим, щоб застосувати пристрій до внутрішніх органів, наприклад, помістивши його на внутрішню стінку серця. 

Юлія ДОМАНСЬКА

До списку новин